Polévky

Teplá kuchyně

Studená kuchyně

Moučníky

Cukroví

Ostatní

Moučníky
PEŘINKOVÁ BUCHTA

Ingredience:

2 sklenice polohrubé mouky
1 sklenice cukr krupice
1/2 sklenice oleje
1 prášek do pečiva
4 žloutky
8 lžíc mléka
4 bílky /sníh/

náplň
2 kostky tvarohu
2 celá vejce
2 vanilkové cukry
150 ml mléka








Postup:

Připravíme si těsto a náplň. Těsto nalejeme na vymaštěný a vysypaný plech. Tvarohovou náplň si připravíme do mikrot. sáčku, u kterého ustřihneme rožek a stříkáme na těsto tenké mřížky. Pak pečeme v mírné troubě. Pro tmavou variantu buchty můžeme dát do těsta kakao.








Sbírka receptů:
   Stanislava Hranická
Správa stránek:
   Tomáš Hranický