Polévky

Teplá kuchyně

Studená kuchyně

Moučníky

Cukroví

Ostatní

Moučníky
BERÁNEK OŘECHOVÝ

Ingredience:

3 celá vejce
20 dkg cukru
1/4 l šlehačky
25 dkg polohrubé mouky
1 vanilkový cukr
1/2 prášku do pečiva
4 polév.lžíce mletých vl.ořechů
1/2 kávové lžičky ml.skořice





Postup:

Vejce a cukr dobře vymícháme, postupně přidáme další suroviny. Dobře promícháme a nalejeme do vymazané a moukou vysypané formy. Vychladlého beránka potřeme rozpuštěnou čokoládou a dozdobíme. Na čokoládovou polevu použijeme čokoládu na vaření s kouskem 100% tuku.








Sbírka receptů:
   Stanislava Hranická
Správa stránek:
   Tomáš Hranický