Ingredience:
vykoštěné kotlety
cibule
trochu vegety
sůl,pepř
smetanu ke šlehání
Postup:
Nejraději tento pokrm připravuji v remosce. Kotlety si naklepeme, vložíme do remosky nebo pekáče, jednotlivé vrstvy posypeme vegetou, opepříme a trošku osolíme /sůl je i ve vegetě/. Povrch kotlet poklademe nakrájenou cibulí a zalejeme šlehačkou, tak aby byly kotlety ponořené. Pečeme asi 1 1/2hod. Pokud máme v pekáči nebo remosce dostatek místa, můžeme asi 1/2 hod. před dopečením, přidat na kolečka nakrájené brambory, osolit a posypat trochou tymiánu nebo rozmarýnu.
|
![](obrazky/fotky/zmensene/tepla_kuchyne-kotlety_se_slehackou-0.jpg)
![](obrazky/fotky/zmensene/tepla_kuchyne-kotlety_se_slehackou-1.jpg)
![](obrazky/fotky/zmensene/tepla_kuchyne-kotlety_se_slehackou-2.jpg)
|