Polévky

Teplá kuchyně

Studená kuchyně

Moučníky

Cukroví

Ostatní

Teplá kuchyně
KOTLETY SE ŠLEHAČKOU

Ingredience:

vykoštěné kotlety
cibule
trochu vegety
sůl,pepř
smetanu ke šlehání


Postup:

Nejraději tento pokrm připravuji v remosce. Kotlety si naklepeme, vložíme do remosky nebo pekáče, jednotlivé vrstvy posypeme vegetou, opepříme a trošku osolíme /sůl je i ve vegetě/. Povrch kotlet poklademe nakrájenou cibulí a zalejeme šlehačkou, tak aby byly kotlety ponořené. Pečeme asi 1 1/2hod. Pokud máme v pekáči nebo remosce dostatek místa, můžeme asi 1/2 hod. před dopečením, přidat na kolečka nakrájené brambory, osolit a posypat trochou tymiánu nebo rozmarýnu.



















Sbírka receptů:
   Stanislava Hranická
Správa stránek:
   Tomáš Hranický